2 Öğrencimiz ile Türkiye Finallerindeyiz!

Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu'nun düzenlediği 6. Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası için ilçemizde düzenlenen turnuvalarda ilçe 1. olarak okulumuzu il turnuvalarında temsil etmeye hak kazanan öğrencilerimizden 4/B sınıfı öğrencimiz Uğur SARIBIYIK Küre oyununda, 3/C sınıfı öğrencimiz Elif SİNİR Equilibrio oyununda il 1. olmuştur. İl 1.si olan öğrencilerimiz Rize'de yapılacak olan Türkiye Finallerine katılmaya hak kazanmıştır. Ayrıca 4/B sınıfı öğrencimiz Zeynep İnci ÖZDEMİR Q-Bitz oyununda il 3.sü, 4/B sınıfı öğrencimiz Çınar Uras ERDEM ise Pentago oyununda il 4. sü olmuştur. Her yıl olduğu gibi başarı geleneğini devam ettiren öğrencilerimizi kutluyor, Türkiye Finaline katılacak olan öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

19.04.2024 22

19-04-202419-04-2024