Cumhuriyet İlkokulu


Vizyon: Çağdaş, geleceğin dünyasına liderlik yapabilen, sürekli gelişen, toplum hayatına katkı sağlayan ve öğrendiklerini yaşama aktarabilen, düşünebilen bireyler yetiştiren nitelikli ve yenilikçi bir kurum olmaktır.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş sürekli yenilenen bünyesiyle öğrencilerimizin değişik niteliklerinin ortaya çıkmasını sağlayarak Türkiye ve dünya içinde kendilerine güvenen, ahlaklı, yeniliklere açık, lider ruhlu ve sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır.

Başarılar: Robotik Troya Şenlikleri İl Birinciliği ve Üçüncülüğü, Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonası Marmara Bölge İkinciliği, Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası Q-Bitz, Pentago ve Equilibrio İl Birinciliği, 8. Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması İl Birinciliği ve İkinciliği, Orman Genel Müdürlüğü Resim Yarışması İl Birinciliği, Çanakkale Eğitim Vizyonu (ÇEV 2023) Projesi İl İkinciliği, Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu Okul Sertifikaları, Okulum Temiz Belgesi.

Saatler: 09:00 - 15:05
Isınma: DOĞALGAZ
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okulumuzda köylerden taşımalı olarak gelen öğrenciler bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler: Halk Oyunları, Geleneksel Çocuk Oyunları, Spor ve Aktivite Parkurları
Bilimsel Etkinlikler: Akıl ve Zeka Oyunları
Proje Çalışmaları: Biz Bir Aileyiz Projesi, LÖSEV´e Destek Projesi, Evim Okulum Okulum Evim Projesi, Kitap Sokağı, Trafik Sokağı, Oyun Sokağı, Tırmanma Duvarı, Değerler Eğitimi, Yumurtam Çatlamasın Projesi, ÇEV 2023, Kitap Okuyorum Projesi, Kuş Yuvası Projesi, Sevgi Topu Projesi, TEMA Projesi, Anne Ben Yazar Oldum Projesi, Benim Sınıfım Temiz Projesi
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Durakta Matematik e-Twinning Projesi, Benim Adım Öğretmen e-Twinning Projesi, Değerim Her Şeyimdir e-Twinning Projesi Gökmenlerin Mimarıyla Mavi Bilyeden Uzaya-Neptün e-Twinning Projesi Stem Adventure e-Twinning Projesi Şehrimizin Etnik Müziği e-Twinning Projesi European Languages A Bridge For Cultural Diversity e-Twinning Projesi

Telefon - 0 286 416 15 73

Belgegeçer - (286) 416 1573

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://cumhuriyet17.meb.k12.tr

Adres - Seramik Mah. Hulusidamgacıoğlu Cad. No4 Çan / ÇANAKKALE

Öğretmen :18
Öğrenci :363
Derslik :12
Atölye-İşlik :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1055
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Seramik Mah. Hulusi Damgacıoğlu Cad. No:4 Çan / ÇANAKKALE

Adres - Seramik Mah. Hulusidamgacıoğlu Cad. No4 Çan / ÇANAKKALE

Ulaşım Köylere ve şehir içi her yere otobüs ile ulaşım imkanı mevcuttur. İl merkezine de otobüs ile ulaşım imkanı vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuzun il merkezine uzaklığı 75 km´dir. İlçe merkezindedir.