Discover My İntelligence Enlighten My Future E-Twinning Projesi

Uluslararası Avrupa Bilişim ve Eğitim Platformu olan ESEP eTwinning Projesi etkinlikleri kapsamında 2-B Sınıfımız Zekamı Keşfet Geleceğimi Aydınlat (Discover My İntelligence Enlighten My Future) projesine başladı. Akıl zeka, kağıt kalem ve masa oyunlarını öğretmeyi amaçlayan Makedonya ortaklı proje kapsamında öğrencilerimiz ilk etapta canva web2 aracı ile proje logo ve afişini, wordclouds web2 aracı ile projenin adını oluşturan kelime bulutu harflerini oluşturup, chatterpix ile ingilizce kendilerini tanıttılar. Teknolojiyi verimli bir şekilde kullanan öğrencilerimiz farklı web2 araçları ile bilişim becerilerini de geliştirirken aynı zamanda eğleniyor ve öğreniyorlar. Velileri de etkinliklere dahil ettiğimiz projemiz her ay farklı çalışmalarla haziran ayına kadar devam edecek.

19.01.2024 34